Hæklet iPad cover med Harlekin – KIT

Her var endnu en farvekombination på HARLEKIN-kit som kan købes på AOH-Messen som jeg skrev igår HER. Man kan selv vælge om man vil have hver side ensfarvet, todelt som her eller lave eksempelvis en bundfarve og en anden farve i boblerne – senere får jeg også lige taget billeder af den sidste farvekombination i MOUSTACHE :)

 

HARLEKIN

IMG_5130 copy

Side 1

IMG_5150 copyIMG_5132 copy

Side 2

IMG_5137 copyIMG_5140 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

21 thoughts on “Hæklet iPad cover med Harlekin – KIT

 1. Avatar
  Maria says:

  Når jeg ser dine fantastiske ting, ærgrer jeg mig SÅ meget over, at jeg ikke hverken hækler eller strikker. Jeg bliver simpelthen nødt til at lære det, så jeg kan afprøve nogle af dine opskrifter. Virkelig fint cover!!

 2. Avatar
  Sabrina says:

  Endnu engang et flot design og nogle lækre farver ;o) Håber der udkommer en “Lutter løkker 2” på et tidspunkt. Jeg har allerede lavet to ting fra bogen.

 3. Avatar
  Anne Katrine says:

  Hej :)
  Det er ret rigtig flot sleeve! Er der nogen måde man kan købe et kit/opskriften fra dig uden ar komme på messen? Måske pr. Mail?
  Krydser fingre!
  Søndags hilsner
  Anne Katrine

 4. Pingback: One Sheepish Girl | The Blush List – Sweaters & Coffee

 5. Avatar
  Anette Petersen says:

  ØV,skal til at igång med hæklet ipad cover med harlekin i bobler, förstår ikke en dut af det, det passer overhovedet ikke med harlekinene .

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej Anette – jeg har lige modificeret i din kommentar da jeg helst ikke vil have dele af opskriften til at ligge her, men jeg har været inde og dobbelttjekke opskriften og der er ikke fejl (det du havde skrevet var heller ikke det der stod i opskriften) – prøv at tæl efter på diagrammet jeg har tegnet så skulle det gerne give mening :)

 6. Avatar
  Anette Petersen says:

  okay, det tænkte jeg ikke lige på , undskyld. Jeg sidder bare med et stykke der nærmest ligner str på en pude :-) de tre harlekintern fylder jo hele bredden af maskeantallet, du skriver også til slut man skal sy de 2 stykker sammen, jeg kan ikke læse mig til jeg skal lave mere end 1 stykke. Jeg læser og læser opskriften, den giver bare ikke mening :-) men så bliver det bare til en pude, det har du jo også lagt ud, og det er som sædvanlig rigtigt fint det du laver !

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Jo du skal lave to stykker som hækle sammen. Måske du ikke har set den rettelse jeg har lavet, nemlig at jeg har brugt nål nr.3,5 (og jeg hækler ret stramt så hvis du hækler meget løst så gå en halv til en hel nålstørrelse ned) – i så fald beklager jeg…:/

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Sorry I don’t have any left but think the pattern will be in my new book or else I will sell it seperately :)

 7. Avatar
  Rikke Buhl Holstborg says:

  Hej.
  Jeg har købt dette Kit for eg godt stykke tid siden, men jeg er løbet tør for den “lyserøde”. Kan du fortælle mig hvad farven hedder, for jeg kan ikke finde “mavebæltet”?

  Vh. Rikke

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Åh det kan jeg desværre ikke huske præcist…tror det var den der hedder lys rosa eller lys fersken :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.