Hæklede Harlekinshåndklæder

Som I nok har opdaget er jeg inde i en fase med harlekintern – derfor kommer det nok heller ikke som noget chok at jeg selvfølgelig også har været nødt til at hækle gæstehåndklæder efter Tina TichTachs fine opskrift som I finder gratis HER. Det er et okay hurtigt projekt hvor man ikke skal tænke så meget når først man er kommet igang og man kan virkelig få lov at lege og teste farvekombinationer af, hvilket kan gøre mig helt høj – jeg tror der vil komme flere til samlingen hen ad vejen :)

Jeg har brugt nål #3 (jeg hækler forholdsvis stramt) og hæklet i Tante Grøns Blomsterfrø og Bio Blomsterfrø (90 g pr. håndklæde). Garnet skiller ret nemt MEN tilgængæld er den også blødere, holdere sig meget pænere og har uden tvivl den flotteste farveskala!!!

IMG_6778 copy IMG_6807 copyIMG_6678 copy IMG_6759 copy IMG_6769 copyIMG_6697 copyIMG_6712 copy IMG_6733 copyIMG_6740 copyIMG_6751 copyIMG_6825 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

27 thoughts on “Hæklede Harlekinshåndklæder

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Tak og ja det gør en kæmpe forskel – vi var tvunget indedøre idag pga skoldkopper men til gengæld fik jeg leget lidt med kameraet :)

 1. Avatar
  Marianne Leth says:

  De er super flotte. Endnu et projekt på todo listen :-)
  Jeg har lige hentet Lutter Løkker på biblioteket i dag. Så mange lækre ting, at jeg bliver nødt til selv at eje bogen selvom mine børn er store.

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Tusind tak og hvor dejligt at høre med bogen :) Mange af tæpperne, gulvtæpperne og kurvene kan man også bruge selv og lave i større skala :)

 2. Avatar
  Marie // maries fabrik says:

  Meget fin måde du kombinerer farverne :-) har set disse håndklæder en del steder efterhånden nu, og de vokser på mig… Selvom jeg endnu ikke er overbevist. Jeg synes det er en smule mormor på den måde jeg ikke helt kan affinde mig med… Men jeg er nok bare ikke lige så hurtig til at overgive mig til “trenden” og så er det vist mig, der er lidt gammeldags…

 3. Avatar
  Sine says:

  So cool :-) , ja blomsterfrø er også mit ynglingsgarn fra tanterne og når man først vender sig til det er det ikke noget problem. Solskinshilsner Sine

 4. Avatar
  KimmieZC says:

  I’ve been admiring your creations for months. Finally someone told me at Google Translate. Now my crochet hook is busy recreating your beautiful work. Classic but simple and modern. LOVE it!!! Thanks!

 5. Avatar
  Ulla says:

  Hej.. Kender du til et sted, eller måde, at designe sit eget håndklæde? Jeg vil gerne lave et jule rødt håndklæde med teksten “god jul”. Kan det designes i exel ark??

 6. Avatar
  Tanya Kirk says:

  Hejsa Jeanette!
  Jeg er fuldkommen nybegynder til hækling – men jeg synes det er sådan nogle fine ting du laver! Og jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve nogle ting af og blive rigtig god en dag :)

  Findes alle de opskrifter du har her på hjemmesiden også i din bog??

  MVH.
  Tanya :)

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej :)

   Jamen tusind tak, hvis du trykker på fanebladet “Lutter Løkker” kan du se billeder af alle de designs som er i min bog. Hvis du trykker på fanen “gratis opskrifter” finder du links til både egne og andres gratis opskrifter som jeg har hæklet. Til sidst er jeg også begyndt at sælge løsopskrifter/PDF på siden Ravelry som du finder link til i højre side af bloggen :) Knæk og bræk med det, der findes mange fine vejledninger online, youtube mm og ellers kan man også få et lille fint hæfte der hedder “Hækleskolen” til 50,- som kan være en god ven :) Og sidst men ikke mindst, sørg for at investere i en ordenlig hæklenål, det gør en kæmpe forskel (f.eks. Clover eller Clover Amour, kan købes mange garnbutikker og i Stof og Stil )

 7. Avatar
  Camilla says:

  Hej Jeanette. Ja, jeg kan kun istemme mig de andre kommentarer. Du kan noget helt særligt med farver. Vil du dele dit farvevalg og antal nøgler?

  Mange tak! Og tak for fantastiske opskrifter og inspiration. Min søn elsker sine to krammer fra din bog.

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Tusind tak :)

   Jeg lavede det med rester så har ikke lige styr mængden og farvekoderne men jeg har ikke brugt mere en 1 ngl af hver farve på de store felter :)
   Og jeg takker fordi du tog dig tid til at skrive, det luner altid, mere end du aner :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.