Suttesnore + lille justering til Lutter Løkker

Jeg har på det sidste fået hæklet en del suttesnore, dog med en lille justering nemlig at længden kun er str. XS istedet for str. M som i bogen. Jeg har i bogen taget højde for at de selvfølgelig skulle overholde sikkerhedskravet om max at være 22 cm (og er også noget kortere end dette) men jeg synes dog stadig at de i brug bliver noget længere end forventet så jeg vil anbefale andre også at lave i str. XS til fremtidige suttesnore, just in case og især hvis du hækler løst :) Jeg er stadig ret vild med disse simple snore og det rene udtryk. Og ja så er det jo et hurtigt projekt hvor jeg kan få lov at slå mig løs med lækre farvekombinationer som I jo nok har bemærket gør mig lidt høj :D De er (som næsten altid) hæklet i Blomsterfrø fra Tante Grøn.

 

Suttesnore - Lutter LøkkerSuttesnore - Lutter Løkker

Herunder ses et lille projekt til en af mine bedste veninder…eller rettere sagt til hendes skønne tvillinger Esther og Emil som skulle døbes. De havde to fine arve-dåbskjoler, en fra hver side af familien, begge super fine men også meget forskellige. Så vi snakkede om at “binde” dem sammen med to ens hæklede bånd, det blev altså ret fint :) Esthers har fået en kant på af musetakker for at gøre den en lille smule mere pyntet. Emils har også bånd om maven, da hans dåbskjole kunne åbnes i ryggen – Esthers var derimod strikket og derfor blev der bare monteret en sløjfe foran – jeg har desværre ikke lige billede af Emils i aktion men kan være det kommer – fine så de ihvertfald ud og så var det bare en super skøn og afslappet barnedåb i lækre omgivelser og med massere af god mad og kage! Lige som det skal være :D

Suttesnore - Lutter Løkker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min smukke veninde med sin smukke datter Esther <3

Esther og Emil

Lattermilde Emil og Esther <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

15 thoughts on “Suttesnore + lille justering til Lutter Løkker

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Har desværre ikke noteret længderne ned (hvor mange masker jeg har slået op) men ellers er det i princippet bare de samme bånd som i min bog, bare med en ekstra omgang fastmasker i bagerste led inden sidste omgang (og på pige-modellen en omgang krebsemasker inden sidste omgang)…:)

 1. Avatar
  Kimie says:

  De er rigtig fine. Jeg får dog aldrig midterlinjen til at være så flot, som på dine fotos. Hvad mon jeg gør galt? Har prøvet at følge din instruks i bogen adskillige gange :-)

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej Line, som der står er det hæklet i Blomsterfrø fra Tante Grøn og hæklet på nål nr.3 – al info og opskrift finder du i min bog :)

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej – hvis du søger på seleclips på google dukker der en masse sider op der sælger, har ikke et bestemt sted jeg bruger :)

 2. Avatar
  michelle nexø says:

  er det ikke en meget god begynderting at hækle? tænker at den forhåbentlig ikke bliver for uoverskuelig :)

 3. Avatar
  Ditte Vrist says:

  Er det mon ikke musetakker/tunger du har hæklet rund på sidste omgang af pigemodellen, og ikke krebsemasker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.