Vilkår og betingelser

Velkommen til Lutter Idyl

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på Lutter Idyl.

 

Brug af opskrifter

©Jeanette Bøgelund Bentzen – alle rettigheder forbeholdes. 

Mine opskrifter er kun til privat brug. De må derfor ikke fotokopieres, videresælges eller omfordeles, hverken helt eller delvist.
Samtidig må salg af produkter lavet efter opskrifterne heller ikke finde sted.

Betaling

Hos Lutter Idyl kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Visa og Mastercard. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Derudover kan du også betale med PayPal. Alle priser hos Lutter Idyl er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Levering

Da jeg er på deltidsbarsel i hele 2020 vil der kun blive sendt pakker 1-2 gange om ugen og man vil derfor kunne opleve længere leveringstid end de normale 1-3 dage. I Danmark benytter vi GLS som transportør. Leveringstiden er her typisk 1-2 hverdage, men efter overlevering af din forsendelse til GLS, er vi desværre uden mulighed for at påvirke den videre leveringstid.I samme øjeblik din forsendelse bliver indleveret til GLS, sender vi en mail til dig.

Alle køb (med undtagelse af PDF’er) tillægges et leveringsgebyr afhængig af vægt til dækning af forsendelsesomkostninger.

Derudover har man også mulighed for at få sendt til Sverige, Norge, Island, Færøerne og Grønland. Her sendes pakken med Post Danmark som A-brev (uden forsikring og på eget ansvar) og porto beregnes ud fra vægt. Her afhænger leveringstiden af Post Danmark.

Fortrydelsesret

Køber har fra modtagelse 14 dage til at gøre opmærksom på fortrydelse og herefter 14 dage til at returnere produktet. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen – vi anbefaler at bruge samme emballage for at sikre at varen ikke får fragt-skader. Husk at vedlægge en kopi af din faktura.
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt os venligst på telefon +45 4291 3637 eller mail: mail@lutteridyld.dk

En godkendt reklamation vil naturligvis blive godskrevet de omkostninger, der har været ifm. returnering af varen.

Sikkerhed

Hos Lutter Idyl foregår al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord er det kun Nets (tidligere PBS), der har adgang til dine data. Hverken Lutter Idyl eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Lutter Idyl er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, tastefejl, udsolgte varer samt moms- og afgiftsændringer. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves. I bestræbelserne på at undgå svindel med kreditkort, forbeholder Lutter Idyl sig retten til at afvise en handel samt eventuelt forlange betaling via bankoverførsel.